Over CONCREET.

Opvallen
In de overvloed aan moderne media is het lastig om op te vallen. De inzet van bewezen verhaalstructuren in filmproducties zorgt ervoor dat de aandacht wordt getrokken, de kijker geboeid blijft en zich makkelijker met de inhoud kan identificeren. Er wordt binding gecreëerd. We noemen dit visual storytelling.

Wat doen we?
Wij maken organisatiefilms, bedrijfsfilms, commercials, animaties, documentaires en korte promotionele films. Altijd met het verhaal in gedachten en een heldere visie om de producties op een effectieve manier onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Visual storytelling in combinatie met effectieve online marketing is dé manier voor organisaties om gestelde doelen te realiseren.

CONCREET.media helpt organisaties bij het realiseren van haar doelen door het gebruik van deze heldere verhaalstructuren in aantrekkelijke en goed te begrijpen films en animaties. Om de gestelde doelen te verwezenlijken adviseren en ontwikkelen we commerciële campagnes en online marketingtrajecten.

Wie zijn wij?
CONCREET.media is in 2009 opgericht door Jascha Neutelings en combineert diverse disciplines op het gebied van filmproductie en online marketing. Het kernteam zorgt voor het bedenken en realiseren van filmproducties, animaties en online marketingcampagnes.