Over CONCREET.

Missie
In de overvloed aan moderne media is het lastig om op te vallen. De inzet van bewezen verhaalstructuren in filmproducties zorgt ervoor dat de aandacht wordt getrokken, de kijker geboeid blijft en zich makkelijker met de inhoud kan identificeren. Er wordt binding gecreëerd. We noemen dit visual storytelling.
Wat doen we?
Wij maken bedrijfsfilms, commercials, animaties, films, documentaires, promo’s, sfeerimpressies en meer. Altijd met het verhaal in gedachten en een duidelijke koers om de producties op een gestructureerde, effectieve manier onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. We zeggen graag dat we aan visual storytelling doen. We werken samen met een vertrouwd en ervaren netwerk van professionals waarmee we ernaar streven de verwachtingen van de klant te overtreffen.
CONCREET.media helpt organisaties bij het realiseren van haar doelen door het gebruik van deze heldere verhaalstructuren in aantrekkelijke en goed te begrijpen films en animaties. Om de gestelde doelen daadwerkelijk te verwezenlijken doen we tevens advisering, ondersteuning en uitvoering van de online marketing. Wie zijn wij?
CONCREET.media is opgericht door Jascha Neutelings en werkt in de kern met een collectief van 4 personen in verscheidene disciplines. Camera, geluid, illustratie, animatie, productiewerk en digitale marketing komen hier samen. Dit kernteam zorgt voor het bedenken en realiseren van filmproducties en animaties waarbij we een hecht netwerk van diverse professionals onderhouden.

Blijf op de hoogte