Werkwijze

Hoe verloopt onze samenwerking?

Om onze samenwerking en het proces inzichtelijk te maken zetten we de stappen op een rij. Meestal wordt het traject doorlopen zoals weergegeven. Maar er kan ook in een specifieke fase worden ingesprongen. Bij het maken van animaties hanteren we meerdere contactmomenten waarop we de voortgang terugkoppelen ter akkoord. Zo weten we zeker dat we het juiste pad bewandelen.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.
 

Idee en concept
Vanaf het eerste idee denken wij mee. Wat is het doel en wie moeten we bereiken? Na akkoord op de offerte werken we het concept uit in een draaiboek.

Productie
De filmopnames vinden na zorgvuldige planning plaats op locatie of in de studio. Bij animatiewerk gaan we direct door naar de post-productiefase.

Post-productie
De opnames worden in deze fase gemonteerd tot een eerste versie. Bij animaties starten we hier met illustratie en animatie.

Oplevering
De eerste versie wordt opgeleverd en er is ruimte voor feedback. Na het verwerken van feedback wordt de definitieve versie opgeleverd.

Definitieve versie
We zijn samen tot een definitieve film of animatie gekomen en deze is klaar om te gaan schitteren!

Online marketing
Wil je je doelgroep bereiken? Ook daarbij kunnen we je helpen! We stellen samen een plan van actie op en voeren het uit.


 
Ons werk zien? Contact