Werkwijze

Hoe verloopt onze samenwerking?

Om onze samenwerking en het proces inzichtelijk te maken zetten we de stappen op een rij. Meestal wordt het traject doorlopen zoals weergegeven. Maar er kan ook in een specifieke fase worden ingesprongen. Bij het maken van animaties hanteren we meerdere contactmomenten waarop we de voortgang terugkoppelen ter akkoord. Zo weten we zeker dat we het juiste pad bewandelen.

Vragen? We horen het graag.


Idee en concept
Vanaf het eerste idee denken wij mee. Wat is het doel en wie moeten we bereiken? Na akkoord op de offerte werken we het concept uit in een draaiboek.


Productie
De filmopnames vinden na zorgvuldige planning plaats op locatie of in de studio. Bij animatiewerk gaan we direct door naar de post-productiefase.


Post-productie
De opnames worden in deze fase gemonteerd tot een eerste versie. Bij animaties starten we hier met illustratie en animatie.


Oplevering
De eerste versie wordt opgeleverd en er is ruimte voor feedback. Na het verwerken van feedback wordt de definitieve versie opgeleverd.


Online marketing
Wij ondersteunen je desgewenst bij de online marketing van de film of animatie. We stellen samen een plan van actie op en voeren het uit.


Gezien worden
Wil je je doelgroep bereiken? Ook daarbij kunnen we je helpen!

Ons werk zien? Contact